7. juli 2020
Thanisorn Naowapas fra Nivå og Mie Rasmussen fra Helsingør deltog.
Thanisorn Naowapas fra Nivå og Mie Rasmussen fra Helsingør deltog.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succes i Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succes i Europa
Fredensborg - 02. december 2019 kl. 12:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mudo Gajok, der træner traditional Taekwondo hos Fredensborg Taekwondo, har prøvet kræfter med Tang Soo Do stilarten ved et Europæisk venskabsstævne i Rotterdam, Holland. Ved stævnet deltog 260 aktive fra seks forskellige lande. Mudo Gajok var eneste Danske repræsentant. Mudo Gajok stillede med to aktive deltagere, som for øvrigt er sponseret af en lokal IT-virksomhed, samt den ansvarshavende instruktør Allan Frost, der under stævnet bl.a. agerede som dommer.

Mie Rasmussen, 15 år, fra Helsingør deltog og vandt fortjent guld i voksenkategorien for Hyungs, der er serier af sammensatte teknikker. Efter mange måneders intensiv og hård træning kunne Mie træde op på skamlen med stolthed og et stort smil.

Thanisorn Naowapas, 18 år, og fra Nivå, stillede op i kamp og break. Det blev til nogle gode kampe med megen læring, men desværre ingen podie plads. Til gengæld viste Thanisorns' klasse sig i gennembrydning, hvor han sikrede sig en velfortjent 2. plads i turneringen i den øvede kategori. Thanisorn fik derudover mulighed for at være dommer, så alt i alt en meget lærerig tur for Thanisorn.

Alle er tilbage i klubben, som til dagligt træner i henholdsvis Nivå og Helsingør.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?