26. marts 2019
Firmaer bag årets studenterkørsler er bekymret for studenternes og chaufførernes sikkerhed i nogle boligområder. Billedet er et arkivfoto
Firmaer bag årets studenterkørsler er bekymret for studenternes og chaufførernes sikkerhed i nogle boligområder. Billedet er et arkivfoto
Foto: Thomas Arnbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Studenterkørsel: Her tør vognmændene ikke køre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Studenterkørsel: Her tør vognmændene ikke køre
Opdateret 14. juni 2018 kl. 09:06
Fredensborg - 14. juni 2018 kl. 06:13
Af Marianne Due
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når studenterne kører rundt fra hus til hus for at hilse på hinandens familier, så kan det godt være, at studentervognen ikke parkerer tæt på Egedalsvænge i Kokkedal eller Taastrupgaard og Avedøre på den københavnske vestegn. Det skriver bt.dk torsdag.

Årsagen er, at nogle studentervogne i de foregående år i nogle boligområder er blevet mødt med voldsomt kasteskyts som for eksempel æg. Derfor har vognmændene ekstra fokus på sikkerheden i forhold til de glade studenter og chaufførerne.

- Vi har i dag fire hovedområder, som vi er blevet særligt opmærksomme på: Taastrupgård vest for København, Mjølnerparken, Egedalsvænget i Kokkedal og området omkring Avedøre Station, siger Bengt Duus Svensson, direktør hos Festlastbiler.dk studenterkørsel til bt.dk.

Ole Skjellerup, der er leder af den boligsociale indsats "Kokkedal på vej" i Egedalsvænge har arbejdet i området i otte år, og han har aldrig hørt om de problemer, som studentervognmændene er bekymrede for. Ole Skjellerup siger til sn.dk:

- Jeg har aldrig nogensinde hørt om, at studentervognene er blevet chikaneret, og hvis det var sket, så ville jeg have hørt om det. Tværtimod, så har jeg flere gange set studentervogne hold eparkeret på p-pladserne rundt omkring i Egedalsvænge.

arrow Læs også: Gymnasier: Studentervogne oplever ikke problemer i boligområder

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede