25. januar 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stribe af indbrud plager to bysamfund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stribe af indbrud plager to bysamfund
Fredensborg - 01. december 2020 kl. 08:49
Af Steffen Slot

De seneste dage har der været seks indbrud på adresser i kommunen. På Kongevejen nær Fredensborg blev der stjålet ure, smykker og kontanter, da ukendte gerningsmænd ødelagde et vindue til et værelse.

arrow Læs også: Mænd betalte med falske penge

Det kan være sket så tidligt som mandag i sidste uge, fremgår det af politiets døgnrapport. To gange i weekenden har indbrudstyve været på spil på Kovangen i Fredensborg. Indbruddene blev anmeldt lørdag eftermiddag og aften, hvor ejerne ikke havde overblik over, hvad der var stjålet.

På Langebjergvej i Humlebæk var der indbrud i en bolig lørdag aften eller søndag formiddag, hvor der blev stjålet tøj. En rude i en terrassedør på 1. sal var fjernet, oplyser Nordsjællands Politi. Ved 16-tiden søndag eftermiddag blev der angiveligt stjålet en computer fra en ejendom på Gl. Mejerivej i Humlebæk, og omtrent i samme tidsrum var der indbrud i en anden ejendom på Gl. Mejerivej. Da det 2. indbrud blev anmeldt kort før klokken 18.00, havde anmelderen ikke overblik over, hvad der var stjålet.

arrow Pas på: Falske 1000 kronesedler i omløb
01. december 2020 kl. 11:25 Opdateret: kl. 20:38
arrow Tricktyv snød 88-årig ved pengeautomat
01. december 2020 kl. 11:18 Opdateret: kl. 11:18
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?