22. november 2017
Tilmelding til streetsoccer turnering: Send SMS til 21 51 75 55 med holdnavn, deltagernavne og aldersgruppe. Max fem deltagere per hold.
Tilmelding til streetsoccer turnering: Send SMS til 21 51 75 55 med holdnavn, deltagernavne og aldersgruppe. Max fem deltagere per hold.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort street event i Nivå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort street event i Nivå
Fredensborg - 17. maj 2017 kl. 16:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 20. maj forvandles Nivå Centret til et gadekulturs mekka, når Ungfredensborg og Nivå Nu i samarbejde med Nivå Center inviterer til Gadeidrættens Dag.

I tidsrummet 12.00 - 16.00 vil pladsen foran biblioteket være fyldt med turneringer, workshops, konkurrencer, DJs, koncert og lækker streetfood. Her kan man prøve kræfter med streetfodbold, panna (1 mod 1 version af gadefodbold), streetbasket, battlerap, street art og hennamaling.

Dagen vil være spækket med masser af god underholdning for alle, både store og små, og der vil være mulighed for at vinde fede præmier i de forskellige turneringer. Det er gratis at deltage i aktiviteterne.

Dygtige instruktører underviser og guider hele dagen igennem, og der vil være mulighed for at lære en masse nye ting. Blandt andet kommer Hørsholm 79er spilleren og Årets Talent i Basketligaen, Asbjørn Midtgaard, og underviser i streetbasket og det lokale raptalent Moon Afflick fra Nivå vil dele ud af masser af tips og tricks til dem, der gerne vil lære at freestyle rappe.

Gadeidrættens dag i Nivå er arrangeret af Ungfredensborg, Nivå Nu og Nivå Center og er støttet af Den Nationale Platform for Gadeidræt #gadeidræt

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk