15. december 2017
Forestillingen har premiere torsdag den 27. april på Baunebjergscenen, Baunebjergvej 401 i Humlebæk. Foto: Stefan Kai Nielsen/Ekko
gallery icon

Se billedserie

Forestillingen har premiere torsdag den 27. april på Baunebjergscenen, Baunebjergvej 401 i Humlebæk. Foto: Stefan Kai Nielsen/Ekko
Foto: Stefan Kai Nielsen/Ekko
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stjernelykke i Ragnarocks nye forestilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stjernelykke i Ragnarocks nye forestilling
Fredensborg - 21. april 2017 kl. 15:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Musikteatergruppen Ragnarocks ungdomsgruppe, der er en del af Ungfredensborg, gør klar til premiere på »Der hvor solen altid skinner«.

Ungdomsholdet byder velkommen til byen Stjernelykke. Her stortrives erhvervslivet med en prisvindende danseskole, den verdensberømte frisørsalon Purple Rain og arkitektfirmaet 180grader, som har vundet utallige internationale konkurrencer.

En forestilling fyldt med sang, musik, fysisk teater og overraskelser. Forestillingen har premiere torsdag den 27. april på Baunebjergscenen, Baunebjergvej 401 i Humlebæk. Forestillingen er skabt af de cirka 40 medvirkende i samarbejde med deres instruktører - Sarah Eckhardt-Læssøe og Joachim Clausen.

Efter premiereaftenen spilles der på dagene fredag den 28. april, mandag den 1. maj, tirsdag den 2. maj, torsdag 4. maj og fredag den 5. maj - hver dag klokken 19.30. Der er kun billetter tilbage til forestillingerne 1. maj, 4. maj og 5. maj.

Billetter købes på www.ragna.dk - der er også billetsalg i døren, hvis der er billetter tilbage. Prisen er 60 kr. Grupper på mindst 15 personer kommer ind for 40 kroner per person.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk