5. august 2021
Fem mænd er blevet anholdt af Nordsjællands Politi i en sag omhandlende tyveri af champagne for knap 4 millioner kroner.
Fem mænd er blevet anholdt af Nordsjællands Politi i en sag omhandlende tyveri af champagne for knap 4 millioner kroner.
Foto: Colourbox
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stjal champagne for 4 millioner kroner: Nu er de anholdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stjal champagne for 4 millioner kroner: Nu er de anholdt

Efter en koordineret aktion onsdag formiddag, er fem mænd blevet anholdt af Nordsjællands Politi i en sag omhandlende tyveri af champagne for knap 4 millioner kroner.

Opdateret 10. marts 2021 kl. 16:56
Fredensborg - 10. marts 2021 kl. 16:47

Natten til fredag den 27. november 2020 blev der begået et indbrud ved FineWines i Kokkedal, hvorfra der blev stjålet champagne for omtrent 3,8 millioner kroner.

arrow Læs også: Steen og Verner er nabohjælpere: De vil stoppe indbrudstyvene
Aktion onsdag

Nordsjællands Politi har siden da efterforsket indbruddet, og efterforskningen mundede onsdag ud i en aktion flere steder på Midt- og Sydsjælland, hvor fem mænd blev anholdt, og flere adresser blev ransaget.

- Vi har efterforsket sagen intenst, og i løbet af vores efterforskning fik vi en del interessante personer i kikkerten. Vi vurderede, at det var nødvendigt at anholde de interessante personer samtidig, og derfor havde vi planlagt en større koordineret aktion i dag, og den gik lige efter bogen, så vi er svært tilfredse med arbejdsdagens forløb indtil videre, fortæller politikommissær Henrik Sejer fra Nordsjællands Politi.

Fandt uåbnede flasker

Under dagens ransagninger blev der blandt andet fundet uåbnede champagneflasker på flere private adresser, ligesom der også blev fundet en større mængde uåbnede champagneflasker gemt på et lager i Køge. Nordsjællands Politi skal nu blandt andet undersøge, om champagnen stammer fra indbruddet i Kokkedal begået i november 2020.

- I dag har krævet en stor og flot indsats fra mange kollegaer, og vi har stadig mere arbejde foran os, for med fem anholdte og en hel del formodede tyvekoster, er der nok at tage fat på. Det arbejde ser vi meget frem til, for dagens aktion gik snorlige, så vi har stadig masser af blod på tanden, slutter Henrik Sejer.

Fire af de anholdte, en 27-årig mand fra Ishøj, en 34-årig mand fra Holbæk samt en henholdsvis 27-årig mand og en 40-årig mand fra Køge skal efter planen fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Helsingør i løbet af torsdagen, mens en 37-årig mand fra Ølstykke er blevet løsladt efter endt afhøring, sigtet for nogle andre forhold.

arrow Se ugens politirapport: Vanvidskørsel og en stribe indbrud
19. maj 2021 kl. 16:45 Opdateret: kl. 12:10
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?