13. december 2017
Lagunen Live og Nivå Musiklaug er gået sammen om at lave aktiviteter - i weekenden med Stig Møller i musikalsk selskab på Nivå Havn.
Lagunen Live og Nivå Musiklaug er gået sammen om at lave aktiviteter - i weekenden med Stig Møller i musikalsk selskab på Nivå Havn.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stig Møller Trio giver koncert på Nivå Havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stig Møller Trio giver koncert på Nivå Havn
Fredensborg - 13. oktober 2017 kl. 16:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I slutningen af 60'erne var Stig Møller med til at danne Steppeulvene, der med LP'en HIP udgjorde et omdrejningspunkt i dansk rockhistorie. Peter Ingemann gjorde sig bemærket i 60'erne med den psykedeliske rocktrio Young Flowers og senere med Skousen & Ingemann og Røde Mor. Trommeslager Hans Fagt er kendt for sit arbejde med blandet andet Kim Larsen og Bellami.

Lørdag den 15. oktober klokken 16.00 kan man opleve dem i en koncert på Restaurant Lagunen på Nivå Havn. Koncerten arrangeres af Nivå Musiklaug og Lagunen Live, som har indgået et samarbejde med det mål at fremme det lokale kulturliv. Lagunen Live har i en årrække afholdt koncerter inden for jazz, blues og folk i Restaurant Lagunens lokaler på Nivå Havn. Nivå Musiklaugs aktiviteter spænder over et aktivt musikalsk samvær, både som udøvende musikere og som arrangører af musikalske begivenheder. Nu går de to foreninger sammen om at fremme og udbrede den musikalske folkekultur i Fredensborg Kommune. Fra de nye samarbejdspartnere lyder budskabet:

- Vi ønsker at bidrage til det lokale kulturliv ved at skabe musikalske oplevelser af høj kunstnerisk kvalitet. Vi gør det muligt at opleve stemningsfuld live-musik i lokalområdet, og tilbyder et program, der både byder på folkelige såvel som mere avantgardistiske artister.

Billetter bestilles via 4914 6611.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk