22. september 2020
Indtil nu har stedet for Trackfit været det nye atletikstadion i Fredensborg. Nu kan der også trænes på Bølgepladsen i Kokkedal.
Indtil nu har stedet for Trackfit været det nye atletikstadion i Fredensborg. Nu kan der også trænes på Bølgepladsen i Kokkedal.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sjov og skæv træning indtager Bølgepladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjov og skæv træning indtager Bølgepladsen
Fredensborg - 14. september 2020 kl. 18:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TrackFit Fredensborg er en ny idrætsklub, der på et år har fået over 100 medlemmer. Det er puls, styrke og smidighedstræning med inspiration fra atletikkens verden.

Indtil nu har der kun været TrackFit træning i Fredensborg, men nu kommer konceptet også til Kokkedal.

- Vi laver fysisk grundtræning udendørs, men gør det på sjove, skæve og anderledes måder. Vi tilbyder 1 times træning to gange om ugen i Kokkedal og tre gange om ugen i Fredensborg, fortæller klubben i en pressemeddelelse.

- Du er velkommen begge steder, når du er blevet medlem. Vi bruger kegler, bolde, spyd, elastikker, sjippetove og mange andre redskaber. Træningen er et mix af individuelle øvelser, parøvelser og holdøvelser og ikke to træningsgange er ens.

Klubben tilbyder tre forskellige medlemskaber på tre måneder, seks måneder og et år. Man bestemmer selv hvor hårdt det skal være, og man træner i et fællesskab, hvor alle kan være med. Træningen retter sig primært mod aldersgruppen 35+ år m/k, og er tilrettelagt, så man kan deltage uanset din fysiske form. Træningen foregår udendørs året rundt på belyste anlæg ved Bølgepladsen i Kokkedal og på Atletik Stadion i Fredensborg.

- Det sociale fællesskab er vigtigt. Vi hilser på hinanden og opmuntrer hinanden under træningen. Et par gange om året afholder vi sociale arrangementer som er inkluderet i medlemskabet, understreger klubben.

Man kan læse mere om TrackFit Fredensborg, indmeldelse og kontingenter på www.trackfitfredensborg.dk. Prøvetimen er gratis.

Har debatten om sexisme taget overhånd?