20. februar 2019
Siden dette billede blev taget, er de lave kantsten langs Gl. Strandvej rykket tættere på asfalten for at markere det uhensigtsmæssige i at sætte bilen i vejkanten. Beboerne mener ikke, at det har haft den ønskede effekt.
Siden dette billede blev taget, er de lave kantsten langs Gl. Strandvej rykket tættere på asfalten for at markere det uhensigtsmæssige i at sætte bilen i vejkanten. Beboerne mener ikke, at det har haft den ønskede effekt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sivegade skal nu redde fiskerleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sivegade skal nu redde fiskerleje
Fredensborg - 19. august 2018 kl. 05:22
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu er sivegade det koncept, der skal skabe en brugbar løsning for beboerne på den del af Gl. Strandvej i Humlebæk, der ligger nord for Humlebæk Havn. Om sommeren og i weekenderne det meste af året er området præget af trafik og parkerede biler, fordi kanten langs vejen, ud mod Øresund, er et attraktivt sted at parkere for kunstmuseet Louisianas gæster.

Meldingen fra området er, at det ikke har hjulpet med 1. etape af en særlig indsats, der består af indsnævringer nær restauranten Bolettes Gæstebud og kantsten, der er flyttet tættere på vejen.

Bestyrelsen for Humlebæk Fiskerleje har i et brev til kommunen skrevet, at en lukning eller en ensretning næppe kan få opbakning fra Helsingør Kommune, og derfor er forslaget nu en sivegade.

- Det er noget, som jeg har set fungere i Ribe. Hastigheden kan sættes ned til 20 kilometer i timen, og der kan udstedes licenser med parkeringstilladelser til beboerne. Man kan også sætte små skilte op, der tydeligt viser de få steder, hvor man må parkere. Vi mener, at man med en sivegade vil kunne løse problemerne, forklarer Jørgen Lund, der har bragt ideen ind i det bestyrelsesarbejde, hvor han indtil for kort tid siden var formand.

Nu skal der arbejdes med ideen i en arbejdsgruppe, har Infrastruktur og Trafikudvalget besluttet.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk