2. december 2020
At bevare og forny til nutiden. Det er et af nøgleordene for ejerne af Petersholm-grunden - et kæmpestort areal, der er på vej mod byudvikling. Her er det et eksisterende drivhus, der skal bevares.
gallery icon

Se billedserie

At bevare og forny til nutiden. Det er et af nøgleordene for ejerne af Petersholm-grunden - et kæmpestort areal, der er på vej mod byudvikling. Her er det et eksisterende drivhus, der skal bevares.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se skitserne: Store boligdrømme for den forfaldne palæ-grund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se skitserne: Store boligdrømme for den forfaldne palæ-grund
Fredensborg - 15. august 2020 kl. 05:14
Af Steffen Slot

Kun ét sted i Nordsjælland findes ubebygget grund på over 100.000 kvadratmeter, hvor der i grundens nordlige ende ligger et smukt, gammelt og forfaldent palæ.

arrow Læs også: Husker du billederne? Unge festede i rigmands forladte palæ

Stedet er Petersholm-grunden med Villa Shaw, som Fredensborgs ungdom de seneste år har brugt til fester. Nu er det gamle palæ fra 1914 spærret af, og et vagtfirma patruljerer, fordi stedets nye ejere har ambitiøse planer for området.

Lennart Lajboschitz, stifter af Tiger-butikkerne, købte arealet for fem år siden og vil udvikle arealet i samarbejde med den store medlemsorganisation Almenr, der har viden og medlemmer til at udvikle nye former for bofællesskaber.

Få her et kort overblik over de visioner, ideer og drømme, som ejerne har for området. En 1. etape af projektet kan lade sig gøre med en ny lokalplan, imens den store etape 2 kræver, at familien Shaws enorme park bliver overført fra landzone til byzone.

Læs mere i den tilknyttede sn.dk+ artikel.

arrow Kæmpe boligprojekt kan blive et flagskib for fællesskaber
15. august 2020 kl. 05:19 Opdateret: kl. 12:38
arrow Se billederne: Sådan var livet omkring det forladte palæ
08. december 2018 kl. 06:19 Opdateret: kl. 13:17
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?