27. juli 2021
Frederikke Stokkebro Sørensen blev mandag student som den femte i rækken i sin familie. Hun afslutter dermed en æra på 25 år, hvor børn fra Stokkebro Sørensen-familien har gået på NGG. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Frederikke Stokkebro Sørensen blev mandag student som den femte i rækken i sin familie. Hun afslutter dermed en æra på 25 år, hvor børn fra Stokkebro Sørensen-familien har gået på NGG. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se fotos: Mindste i søskendeflokken afslutter 25 år lang æra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se fotos: Mindste i søskendeflokken afslutter 25 år lang æra

Mandag kunne familien Stokkebro Sørensen fra Fredensborg lykønske deres barn, Frederikke, efter hun som den sidste i rækken af fem søskende afsluttede studentereksamen fra NGG.

Fredensborg - 23. juni 2021 kl. 14:37

25 år. Så længe har der gået børn fra familien Stokkebro Sørensen på NGG, Nordsjællands Grundskole og Gymnasium. Frederikke Stokkebro Sørensen har fire ældre brødre, der alle har gået på skolen, hvor hun blev færdig mandag.

- Jeg har set alle mine brødre blive studenter her fra skolen, og nu er det endelig min tur, udtaler den nybagte student Frederikke i en pressemeddelelse.

Også Frederikke Stokkebro Sørensens forældre glædede sig mandag, hvor de også følte sig nostalgiske.

- Da børnene var små, stod rektor Jan Thrane og tog imod dem hver morgen. Nu er det Thomas Thrane, og det er da hyggeligt og personligt, siger de stolte forældre, der henviser til, at det var den nuværende rektors far, der i sin tid tog imod Frederikke Stokkebro Sørensens brødre.

Hun blev fejret festligt, ligesom de andre studenter fra NGG. På flagalléen venter de små klasser på alle studenter med flag, hvor de lykønsker dem ved påsættelsen af studenterhuerne, og hvor rektor ringer med skoleklokken efterfulgt af NGG-hurraet.

- Jeg tror ikke, at denne tradition findes lige andre steder. Det kommer vi til at savne, siger Frederikke Stokkebro Sørensens far, René.

Familien regner dog med, at næste generation vil fortsætte traditionen, hvorfor Thomas Thrane ikke siger endeligt farvel til Stokkebro Sørensen-familien.

Se flere billeder ved at klikke på billedet øverst i artiklen.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?