29. maj 2020
På billedet her ses Knud W. Jensen ved Børnehusets åbning i dagene den 17. og 18. september 1994. Foto: Gregers Nielsen, Louisianas arkiv
gallery icon

Se billedserie

På billedet her ses Knud W. Jensen ved Børnehusets åbning i dagene den 17. og 18. september 1994. Foto: Gregers Nielsen, Louisianas arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se de gamle billeder: Knud W. Jensens gode ide fylder 25 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se de gamle billeder: Knud W. Jensens gode ide fylder 25 år
Fredensborg - 06. september 2019 kl. 18:27
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For 25 år siden blev Louisiana Museets stifter, Knud W. Jensens drøm om et Børnehus til virkelighed. Nu fik børnene på Louisiana rum til at udfolde sig - skærpe deres sans for den musiske side af tilværelsen, fortæller museet.

arrow Læs også: Familiefest, hvor alle har råd til at være med

Lørdag den 14. september holder museet særåbent til klokken 21.00 og der vil være en mangfoldighed af aktiviteter fra klokken 16.00 til klokken 21.00.

Lige netop denne lørdag har museet sat priserne ned, så børnefamilier kan spise billigt i cafeen. For en voksen med op til tre børn koster en billet 89 kroner inklusiv aftensmåltid.

Se her billederne fra museets arkiv og fra billedarkivet på Frederiksborg Amts Avis. Læs mere om programmet i den tilknyttede artikel.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?