21. juni 2021
Symfoniorkestrets sopran var Louise Fribo - præsenteret som en mekanisk sopran, bygget af Adam Price. Ingen kontrakt, ingen brok,  sagde Adam Price til torsdagens nytårskoncert med Copenhagen Phil. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Symfoniorkestrets sopran var Louise Fribo - præsenteret som en mekanisk sopran, bygget af Adam Price. Ingen kontrakt, ingen brok, sagde Adam Price til torsdagens nytårskoncert med Copenhagen Phil. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Over 600 til nytårskoncert med Brødrene Price

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Over 600 til nytårskoncert med Brødrene Price
Fredensborg - 17. januar 2020 kl. 00:02
Af Steffen Slot

Det var et brag af en nytårskoncert, som publikum torsdag aften kunne opleve i NKK-hallen i Nivå. Et veloplagt Copenhagen Phil begejstrede salen med et forrygende program med værker af blandt andet Straus, Offenback, Bernstein og Lloyd Webber, og det sjællandske symfoniorkester havde i år James Price med som dirigent.

arrow Læs også: Se slagplanen: Populær koncert for 400 gæster kan (måske) gennemføres

Broderen Adam Price var konferencier, og det gjorde aftenen ekstra munter. Straks kom en vigtig ting på plads:

- De kalder det nytårskur, men vi er jo ikke så glade for kur i vores familie..., indledte Adam Price, og James Price gav straks sin opbakning til at omdøbe aftenen til noget helt andet:

- En souper, en lille lækker anretning, lød det fra de to herrer, der aftenen igennem indbyrdes havde en drilsk, anekdotisk og vanlig begavet indbyrdes tone.

Se her billederne fra en koncertaften i Nivå for de heldige. De 600 billetter var blevet revet væk. Aftenen var støttet af Fredensborg Kommune.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?