18. januar 2019
Ni måneders hårdt arbejde - og Rejsestalden står flot over for Fredensborg Store Kro. Deadline for Niels Fennet var kronprinsens fødselsdag senere på måneden, og den frist er overholdt. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Ni måneders hårdt arbejde - og Rejsestalden står flot over for Fredensborg Store Kro. Deadline for Niels Fennet var kronprinsens fødselsdag senere på måneden, og den frist er overholdt. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Historisk rejsestald er klar til gæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Historisk rejsestald er klar til gæster
Fredensborg - 16. maj 2018 kl. 11:22
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Symmetrien er smuk, og tagets høje rejsning vækker mindelser til et kirkebyggeri. Nu står en helt særlig bygning klar - nabo til Fredensborg Slot. Med istandsættelsen af Rejsestalden er der sket en markant udvidelse af antallet af værelser på Fredensborg Store Kro.

arrow Læs også: 54 billedrige sider om fem havne

- Der mangler lidt anlægsopgaver på den udvendige side, men indvendig er vi værdige. Ja, vi har nået det og holdt tidsplanen, konstaterer Niels Fennet, der ejer Fredensborg Store Kro.

Planen har hele tiden været, at Rejsestalden skulle stå klar i ugerne op til den 26. maj, hvor kronprins Frederik fylder 50 år. For kendere af gamle bygninger har det været en ambitiøs plan, og det har Niels Fennet bemærket.

- Ni måneder til at sætte den gamle bygning i stand er ikke lang tid, og mange troede ikke, at det var muligt. Jeg har også selv været med til at styre byggeprocessen. Jeg har været her hver eneste morgen og hver eneste aften for at tage stilling til alle de ting, der opstår, fortæller Niels Fennet og forklarer, at Rejsestalden er indrettet med hotelværelser på en måde, hvor der er udtænkt særlige løsninger for hvert enkelt rum.

Niels Fennet bor med sin hustru på godset Hegnsholt nær Grønholt og dermed også Fredensborg. I 2013 købte han Fredensborg Store Kro af boet efter Stig Husted Andersen, og han har brugt store summer på at sætte kroen i stand. Først selve kroen, og efter nogle års pause blev Rejsestalden over for kroen sat i stand.

Se her billeder af Rejsestalden og nogle af værelserne.

arrow Billeder: Her dansede Nordsjællands ungdom i 45 år
27. december 2017 kl. 05:32 Opdateret: kl. 12:58

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk