19. juni 2019
Måske vil man kunne genkende mange ting og steder og ikke mindst de mennesker, som vi ser på billederne? Her et billede fra avisens arkiv, da Rita Hansens lysbilleder ikke ligger digitalt.
Måske vil man kunne genkende mange ting og steder og ikke mindst de mennesker, som vi ser på billederne? Her et billede fra avisens arkiv, da Rita Hansens lysbilleder ikke ligger digitalt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder fra 43 år i Fredensborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder fra 43 år i Fredensborg
Fredensborg - 08. november 2018 kl. 15:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredensborg Husholdningsforening har inviteret Rita Hansen, som er bestyrelsesmedlem i Fredensborg Husholdningsforening, til at komme og holde et lysbilledforedrag, som hun kalder »Fredensborg - vores hyggelige handelsby«.

arrow Læs også: Billeder: Sådan var handelsgaden i de »gode gamle dage«

Det foregår i Lindehuset Jernbanegade 28B Fredensborg torsdag den 15. november klokken 19.00, og det er en fantastisk anledning til at se lysbilleder fra byen. Rita Hansens mand, Allan Hansen, har fotograferet byens huse og omegn fra omkring 1957 og til 2000.

De første billeder i begyndelsen af foredraget er fra Hegelsminde og her er det ikke Ritas mand, der har taget billederne, men oldfruen på Hegelsminde, der har taget dem, fortæller Fredensborg Husholdningsforening.

Der bliver vist billeder fra store og små begivenheder i byen og her kan man se, hvordan byen har forandret sig gennem årerne. Prisen for medlemmer er 40 kroner. Gæster skal betale 70 kroner. Der er kaffe og kage, når man har indløst billet.

arrow Billeder: Historien bag den gamle villa, der måske skal rives ned
11. september 2018 kl. 06:04 Opdateret: kl. 15:30

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede