17. januar 2021
Det er blevet populært at bade hele året fra broerne på Bjerre Strand, og derfor er der søgt om lov til at opsætte et midlertidigt saunatelt på nogle af ugens dage.
Foto: Lars Skov
gallery icon

Se billedserie

Det er blevet populært at bade hele året fra broerne på Bjerre Strand, og derfor er der søgt om lov til at opsætte et midlertidigt saunatelt på nogle af ugens dage. Foto: Lars Skov
Foto: Lars_Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Saunatelt fik grønt lys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Saunatelt fik grønt lys

Bjerre Strand Badelaug har fået dispensation til at opsætte saunatelt, men Corona udskyder opstarten.

Fredensborg - 13. januar 2021 kl. 17:49
Af Steffen Slot

Saunateltet er indkøbt, og der manglede kun en tidsbegrænset dispensation fra Kystdirektoratet.

Ideen var, at teltet som et forsøg kunne sættes op nogle timer et par dage om ugen, og nu er dispensationen kommet. Imidlertid betyder Corona-restriktionerne, at det ikke bliver en realitet i denne vinter.

- Vi har besluttet, at vi i stedet lejer teltet ud til vores medlemmer, så de kan sætte det op i haven og bruge det med den lille boble, de er en del af, fortæller Tue Meyhoff, der formand for Bjerre Strand Badelaug.

Han fortæller, at saunateltet kommer i brug, når det igen bliver muligt i takt med, at restriktionerne forhåbentlig letter i løbet af foråret og i særdeleshed hvis vaccinerne mulighed en mere normal hverdag til efteråret.

- Vi arbejder også videre på en permanent løsning og er i dialog med forvaltningen om de udfordringer og krav, som der er til det, siger Tue Meyhoff.

Dispensationen er i hus, men Corona-virussen er nu stopklodsen.

Dispensationen fra Kystdirektoratet kom den 8. december og er tidsbegrænset. Den giver mulighed for at opsætte saunateltet én gang om ugen i tre timer i sommerperioden fra 1. maj til 30. september og i op til tre gange om ugen i vinterperioden.

Teltet kan opsættes om aftenen i tidsrummet fra 19.00 til 22.00 på hverdage og fra 9.00 til 12.00 i weekenderne, og dispensationen udløber den 1. maj 2023, fremgår det af dispensationen.slot

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?