12. maj 2021
Man skal formentlig vise sit "coronapas", hvis det lykkes at få lov til afholde Nivå Festival til juni. Foto: Allan Nørregaard
Man skal formentlig vise sit "coronapas", hvis det lykkes at få lov til afholde Nivå Festival til juni. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Satser på at genoplive kendt festival den 5. juni

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Satser på at genoplive kendt festival den 5. juni

Nivå Musiklaug håber på, at det kan lade sig gøre igen at afholde Nivå Festival i Kalvehaven.

Fredensborg - 12. april 2021 kl. 04:33
Af Andreas Norrie

Sidste år måtte de frivillige i Nivå Musiklaug aflyse festivalen i Kalvehaven på grund af coronasituationen.

Men nu lysner coronasituationen, håber man hos foreningen, som satser på at kunne afholde det traditionsrige arrangement 5. juni fra klokken 12 til 22.

Det fremgår af dagsordenen til næste møde i Kulturudvalget onsdag, hvor foreningen søger om et tilskud på 25.000 kroner til blandt andet musikerhonorarer.

I ansøgningen bliver det understreget, at arrangementet blandt andet giver plads til lokale musikere, og udover foreningens egne boder med øl og vand og popcorn er der også et velbesøgt loppemarked og endelig kommer Nivå-Kokkedal Fodbold sælger mad. Deres overskud går til aktiviteter i klubben for fodboldspillerne.

Administrationen skriver til medlemmerne af udvalget, at der gennem årene er blevet er blevet givet mellem 15 og 20.000 til festivalen, og indstiller, at der bliver bevilliget en støtte på 20.000 kroner.

Den nuværende festival blev startet i 2005, og bygger på arven efter den noget større Kalvehave Festival, som blev startet af musiklauget helt tilbage i 1984.

Efter 11 års pause blev festivalen genstartet i 2005.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?