29. oktober 2020
Suzan Daoud takker for mange gode oplevelser og for at partiet SF tog godt imod hende, men hun kan ikke mere identificere sig med partiet. Nu bliver hun socialdemokrati.
Suzan Daoud takker for mange gode oplevelser og for at partiet SF tog godt imod hende, men hun kan ikke mere identificere sig med partiet. Nu bliver hun socialdemokrati.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SF's Suzan Daoud bliver socialdemokrat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SF's Suzan Daoud bliver socialdemokrat
Opdateret 24. februar 2014 kl. 13:27
Fredensborg - 22. februar 2014 kl. 21:23
Af Steffen Slot

Det tidligere byrådsmedlem Suzan Daoud melder sig ud af SF og ind i Socialdemokratiet, oplyser hun i en pressemeddelelse lørdag aften.

- Efter mange, lange og svære overvejelser har jeg besluttet, at melde mig ud af SF. Den seneste uro/udvikling og splid i partiet på landsplanen gør, at jeg ikke kan se mig som SF'ere længere. Det har naturligvis været en svær beslutning for mig, men nu beslutningen skulle tages. Jeg kan se, at det er det rigtig for mig at gøre. Jeg kan ikke lave politik halvhjertet eller splittet, skriver Suzan Daoud, der understreger, at der ikke ligger lokale motiver bag hendes udmeldelse.

- Jeg har haft det bedste forhold til såvel partiforeningen som byrådsgruppen, og jeg har det rigtig svært med at forlade det gode samarbejde jeg har haft med dem. Jeg har haft mange gode oplevelser og mange gode år som SF'ere, tilføjer hun.

Fire år i byrådet

Suzan Daoud kom ind i byrådet i 2009, hvor SF fik fire mandater i byrådssalen. Ved det seneste valg blev hun opstillet som nummer 2 på SF's liste, men partiet fik kun et mandat. Nu melder hun sig ind i Socialdemokratiet, som hun har været værdipolitisk enig med i lang tid.

- At jeg skifter parti ændrer ikke mine politiske mærkesager - og heller ikke mig som person. Jeg vil fortsat kæmpe for mine mærkesager: frihed, lighed, solidaritet, fællesskab, udvikling, åbenhed, tryghed og medborgerskab. Men et andet sted, skriver hun i pressemeddelelsen.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?