25. januar 2021
Anna Ockelmann, der tidligere har gået på NGG, er med blandt SF-kandidaterne til et kommende Folketingsvalg. Arkivfoto.
Anna Ockelmann, der tidligere har gået på NGG, er med blandt SF-kandidaterne til et kommende Folketingsvalg. Arkivfoto.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SF-Nordsjælland klar til valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SF-Nordsjælland klar til valg

Anna Ockelmann, der tidligere har gået på NGG, er blandt SF's kandidater, hvis der skulle komme Folketingsvalg indenfor de kommende to år

Fredensborg - 02. december 2020 kl. 07:45
Af Peter Mailand

I tilfælde af Folketingsvalg inden for de næste to år, har SF -Nordsjælland valgt spidskandidat og andre fire kandidater, fremgår det af en pressemeddelelse.

Spidskandidaten hedder fortsat Trine Torp, og er som folketingsmedlem allerede et kendt navn, også i Nordsjælland, med særligt fokus på psykiatrien, hvor hun er SF's ordfører.

Trine Torp har også opmærksomhed i sit arbejde på lokale miljøspørgsmål, og deltager ofte i den lokale debat om fx de store generationsforureningssager og beskyttelsen af Øresund.

Trine Torp bor i Halsnæs kommune og har siddet i Halsnæs byråd før hun kom i Folketinget i 2015.

Fik et mandat

De øvrige fire kandidater er Peter Westermann, som nummer to på listen, Anna Ockelmann, Stefan Skrubbeltrang og Dorte Nørbo.

Ved det seneste folketingsvalg i 2019 fik SF valgt et mandat i Nordsjælland, nemlig Trine Torp, men ved et kommende folketingsvalg kan partiet måske opnå to mandater, som det tidligere er sket, og med baggrund i den nuværende folketingsgruppes stærke arbejde i Folketinget.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?