21. oktober 2021
Thomas Bak ærgrer sig over, at han fik trykket send på en mail til sin kommunaldirektør  - men fastholder sin kritik af kommunaldirektørens ledelsesstil.
Thomas Bak ærgrer sig over, at han fik trykket send på en mail til sin kommunaldirektør - men fastholder sin kritik af kommunaldirektørens ledelsesstil.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiker på orlov efter skænderi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiker på orlov efter skænderi
Opdateret 17. marts 2016 kl. 06:38
Fredensborg - 16. marts 2016 kl. 05:55
Af Steffen Slot

Byrådsmedlem tager orlov få dage efter stort skænderi med Fredensborg Kommunes kommunaldirektør, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Venstres »unge løve« flytter nordpå

Byrådsmedlemmet Thomas Bak (V) føler sig jagtet af kommunaldirektøren i Fredensborg Kommune, og det skrev han uden filter og i et vredt tonefald i en mail i sidste uge.

Det har vakt voldsom kritik på de interne linjer, og nu har Thomas Bak søgt orlov fra byrådsarbejdet i to måneder, imens han er stedfortræder for et bornholmsk medlem af Region Hovedstaden.

- Mailen var resultatet af lang tids oparbejdet frustration, hvor jeg oplever, at kommunaldirektøren jagter mig - også mig. For jeg mener, at kommunaldirektøren spiller på en bane, der er for langt inde på det politiske, og det har andre også oplevet før mig, siger Thomas Bak, der afviser, at orloven har noget med mailen at gøre. Orloven skyldes forventet arbejdspres i regionen.

Kommunaldirektør Kim Herlev Jørgensen afviser kritikken af, at han skulle være efter det aktive, spørgelystne og ofte også kritiske byrådsmedlem.

Læs mere om sagen i Frederiksborg Amts Avis onsdag den 16. marts.

arrow Venstres nye FT-kandidat brænder for udlændingepolitik og Kystbanen
09. februar 2019 kl. 04:55 Opdateret: kl. 16:07
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?