24. januar 2019
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet advarer: Falsknere er nået til landets største Superbrugsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet advarer: Falsknere er nået til landets største Superbrugsen
Fredensborg - 12. januar 2018 kl. 13:14
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Politi har fået endnu en anmeldelse om falske 1000 krone sedler. Denne gang er det gået ud over Superbrugsen på Humlebækvej, der er den SuperBrugs i landet, der har den største omsætning.

Mandag klokken 18.48 kom en mand ind i supermarkedet. Han gik lidt rundt i butikken, hvor der på det tidspunkt ikke var særligt mange kunder, og efter at have orienteret sig, gik han ud igen og over i kiosken, hvor han købte en pakke cigaretter til 44,50 kroner. Dem betalte han med en 1000 krone seddel og fik penge tilbage, hvorefter han forsvandt.

I den elektroniske kasseoptælling viste det sig, at pengesedlen var falsk. Der er videoovervågning i Superbrugsen, og den skal politiet nu gennemse.

Signalementet af manden er en 23-24 årige mand af mellemøstlig udseende. 180-185 centimeter høj, almindelig af bygning med sort hår og kort skæg. Han var iført joggingtøj og en cap på hovedet, og han talte dansk.

I weekenden var det Rema 1000 i Kvistgård, der to gange blev udsat for svindel med falske 100 krone sedler, og også i Hillerød har man oplevet de hjemmelavede pengesedler i denne uge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk