15. juli 2019
Lisbeth G. Petersen har mange års erfaring med at arbejde med stress, begejstring og arbejdsglæde.
gallery icon

Se billedserie

Lisbeth G. Petersen har mange års erfaring med at arbejde med stress, begejstring og arbejdsglæde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pift parforholdet op med foredrag på Store Kro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pift parforholdet op med foredrag på Store Kro
Fredensborg - 13. marts 2019 kl. 19:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kan være svært at holde spændingen i et parforhold kørende, men det er der heldigvis råd for. Den 4. april gæster stress- og trivselsekspert Lisbeth G. Petersen og sexolog og parterapeut Else Iseling Fredensborg Store Kro, hvor de sammen byder på foredraget »Får du for lidt?«.

Formålet er at sætte fokus på de dele af hverdagen og forholdet, som bliver trivielle og så pifte dem op, så de igen bliver sjove og spændende. Begge foredragsholdere har erfaring med at forebygge mod stress og at afhjælpe problemer i parforhold og skilsmisser ved at skabe bevidsthed om de impliceredes ansvar, at give redskaber til at kommunikere og ved at få folk til at grine - for glæde skaber begejstring.

Den første del af foredraget vil foregå sammen med Lisbeth G. Petersen, som kommer med gode råd til at krydre parforholdet. Særligt fortæller hun om de fem kærlighedssprog, som handler om at få andre til at føle sig set, hørt, værdsat og elsket. Hendes tips kan let overføres til hjemmet og hverdagen, og så vil hun få publikum til at more sig med skuespil og eksempler fra sit eget liv.

Anden del bliver med Else Iseling ved roret, og hun kommer med idéer til, hvordan man bedst finder hinanden og undgår misforståelser i et forhold. Hun taler bramfrit og åbent om sex, og det skal få publikum til at kigge indad og reflektere.

Foredraget begynder klokken 19.30, og alle er velkomne - mænd, kvinder, par, der ønsker at gøre det bedre sammen, singler på udkig efter et forhold og virksomheder, der vil have medarbejderne til at trives på arbejdspladsen.

Billetter kan købes på www.billetto.dk og koster 199 kroner per styk. Blandt publikum bliver der trukket lod om bøger fra de to foredragsholdere samt et ophold på Fredensborg Store Kro for to personer. Det inkluderer middag, overnatning og morgenmad til en værdig af 1895 kroner.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede