20. oktober 2020
Per Stig Møller, Det Konservative Folkeparti, lægger vejen forbi Gl. Bio til en snak om menneskehedens trusler. Foto: Presse
Per Stig Møller, Det Konservative Folkeparti, lægger vejen forbi Gl. Bio til en snak om menneskehedens trusler. Foto: Presse
Foto: Steen Brogaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Per Stig Møller fortæller om trusler for menneskeheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Per Stig Møller fortæller om trusler for menneskeheden
Fredensborg - 20. september 2020 kl. 19:34

Onsdag den 23. september klokken 19.30 lægger Per Stig Møller vejen forbi Gl. Bio i Fredensborg. Har vil han tale om de afgørende trusler for menneskeheden, som han beskriver som isbjerge i bogen »De fire isbjerge«.

Per, Stig Møller, der nu er forfatter og bosiddende i Fredensborg Kommune, startede som skribent ved BT og Berlingske, havde en fornem karriere i DR, hvor han sluttede som formand for Radiorådet. Per har studeret, forsket og undervist på universiteter i København og Paris (Sorbonne) og har erhvervet en doktorgrad. Derudover har han gjort karriere som konservativ politiker, og efter 3 år som miljøminister under Schlüter og 9 år som udenrigsminister under Fogh, har Per Stig Møller den dybe indsigt og det udsyn, der skal til for at perspektivere vores fælles fremtid - og de "isbjerge", der kan ramme os. Per Stig Møller tegner billedet op med og giver bud på løsninger. Men kan det lykkes for os?

Siden "De fire isbjerge" har han udgivet bogen "Sommeren '45" om det politiske opgør i Danmark efter besættelsen. Per signerer begge bøger fra klokken 19 i Gamle Bio.

Begge bøger kan købes i Fredensborg Boghandel, der også sælger bøgerne i forbindelse med mødet.

Billetter kan købes for 100 kroner på www.fredensborgbio.dk. Af hensyn til afstanden er der kun plads til 70.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?