19. maj 2019
Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pas på: Weekenden bød på indbrudsbølge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pas på: Weekenden bød på indbrudsbølge
Fredensborg - 10. december 2018 kl. 12:24
Af Christoffer Schyth Kjær
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kommunen er blevet ramt af en række indbrud i løbet af weekenden. Både i Fredensborg, Humlebæk, Nivå og Kokkedal har tyve været på spil.

arrow Læs også: Se adresserne: Mandag med mange dagindbrud

På Asminderødhave i Fredensborg brød en tyv et vindue op og kom ind i en villa. Det skete mellem klokken 18.40-23.30 lørdag aften. Da indbruddet blev anmeldt klokken 23.33 manglede der en tablet og en sparegris med kontanter i. Resten var der ikke overblik over.

Allerede dagen før - fredag den 7. december - var den gal på Laveskov i Humlebæk, da en rude ind til et bryggers var blevet brudt op og en tyv var kommet ind i en villa mellem klokken 09.00-19.40. Stjålet var et pengeskab, spiritus og derudover var der ikke overblik over, hvad der ellers manglede, da indbruddet blev anmeldt.

Have-kvarteret i Kokkedal var også ramt. Først var det på Rosenhaven, at et vindue ind til en stue blev brudt op mellem klokken 13.00-21.30 lørdag. Da indbruddet blev anmeldt, var der ikke overblik over, hvad der manglede. På Enebærhaven ved 16-tiden blev en ramme til en rude ind til et soveværelse aflistet, inden en tyv kunne komme ind i huset. Heller ikke her, var der overblik over, hvad der taget fra huset.

Mellem onsdag den 5. december og lørdag den 8. december have en tyv skaffet sig adgang til et hus på Jellerød Have gennem en havedør og smuttet igen med et tv, designermøbler, en lampe og et kamera.

I Nivå var tre gerningsmænd i gang med at bryde ind i en villa på Sølyst Allé klokken 13.50 søndag eftermiddag, da en beboer på vejen afbrød dem i det. Det fik de tre mænd til at stikke halen mellem benene, og de flygtede fra stedet i en hvid Peugeot med en rumænsk nummerplade. Den ene af de tre mænd beskrives som halvtyk med kort, sort hår og fuldskæg, og så var han iført en lyseblå dunjakke.

Også på Solhøj blev der brudt ind i en villa. Det skete mellem klokken 14.00-20.30 søndag, hvor en terrassedør ind til en stue blev brudt op. Umiddelbart var der ikke blevet taget noget fra huset på tidspunktet for anmeldelsen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede