3. juni 2020
Arbejdet med en ny lokalplan for det gamle Prøvelyst Teglværk er sat i bero. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Arbejdet med en ny lokalplan for det gamle Prøvelyst Teglværk er sat i bero. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pakkeri på gammelt teglværk går ned i tempo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pakkeri på gammelt teglværk går ned i tempo
Fredensborg - 07. april 2020 kl. 04:22
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I det gamle Prøvelyst Teglværk i Karlebo opstod der for nogle år siden en internetbutik på cirka 1700 kvadratmeter, og ejerne ønskede for to år siden at få de 13.500 etagemeter bygningsmasse i spil til erhverv.

Problemet var blot, at lokalplanen ikke giver mulighed for de planlagte aktiviteter, og derfor blev ejeren bedt om at sætte udvidelsesplanerne i bero, indtil der lå en ny lokalplan klar for området.

Samtidig blev der stillet krav til, at ejeren skulle belyse de trafikale konsekvenser af at have et lager og internetbutik på Karlebovej 59. Der blev også holdt et borgermøde i Karlebo om planerne.

Nu er arbejdet med en ny lokalplan sat i bero, og det blev Plan-, Miljø- og Klimaudvalget orienteret om i denne uge. Ejeren vil gerne have mere tid til at udvikle de fremtidige planer, og det er omkostningstungt for ejeren at sikre en lovliggørelse af de eksisterende forhold, fremgår det af sagsfremstillingen.

- Vi er klar til at prioritere en lokalplan, når ejerne er klar og ved helt præcist, hvad de gerne vil lave på arealet. Indtil da er forvaltningens arbejde sat i bero, og ejerne af virksomheden skal selvfølgelig overholde den gamle lokalplan , siger Lars Simonsen (R), der ikke er bekendt med, at der er behov for dispensationer til den aktivitet, der i øjeblikket er på Prøvelyst Teglværk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?