5. april 2020
Souvenirs kan opleves i Humlebæks gamle posthus lørdag den 14. marts.. Pressefoto
Souvenirs kan opleves i Humlebæks gamle posthus lørdag den 14. marts.. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev Souvenirs i det gamle posthus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev Souvenirs i det gamle posthus
Fredensborg - 27. februar 2020 kl. 05:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 14. marts kan man opleve duoen Souvenirs i KulturStationen i Humlebæk. De fleste husker deres gamle hits som »Jeg hader Susanne«, »Jeg troed' du var hos Mikael« og »Ned til mormor«, men også deres nyeste album »Tangopartner« har fået flotte anmeldelser med på vejen og det er et fantastisk orkester at opleve live.

Sådan lyder det fra Humlebæk Kulturforsyning, der med denne koncert har kastet sig ud i den største satsning i foreningens levetid. Hvor det normalt er lokale orkestre der spiller »på døren« og dermed er med til at tage den økonomiske risiko, er Souvenirs hyret til en aftalt pris, så arrangørerne krydser fingrer for en udsolgt sal. Ikke mindst fordi en succes forhåbentligt vil inspirere andre til at kaste sig ud i at trække større navne til at spille i Humlebæk.

Koncerten starter klokken 20.00 men fra klokken 18.00 kan der nydes en lækker tapas-menu fra Slagter Lundgaard - den koster blot 100 kroner, og den leveres i bokse à to kuverter. Maden bestilles sammen med billetten på www.kultur3050.dk/billet