21. august 2019
I Teaterhuset på Kalvehuset vil Betty and the Boys fokusere på Karen Jönssons musik og tekster og ikke mindst den musik, som den unge kunstner selv var inspireret af. (1909-1942).
I Teaterhuset på Kalvehuset vil Betty and the Boys fokusere på Karen Jönssons musik og tekster og ikke mindst den musik, som den unge kunstner selv var inspireret af. (1909-1942).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev Betty an the Boys og Karen Jønsson i teaterhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev Betty an the Boys og Karen Jønsson i teaterhuset
Fredensborg - 19. februar 2019 kl. 17:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nivå: Karen Jönsson var en dansk jazzpianist og sangerinde, som til trods for sit korte liv nåede at skrive og synge udødelige klassikere som »Hvorfor er lykken så lunefuld«, »Han kommer og banker« og »I aften«.

Nivå Amatør Teater inviterer i begyndelsen af marts til en aften inspireret af Karen Jönsson, der blev blot 33 år. Hun levede fra 1909 til 1942. I 2012 udgav Betty and the Boys trio cd´en »Musikken er af Karen Jönsson« under trioens gamle navn Kristians Ragtime Band. CD'en hylder Karen Jönssons alsidige og smukke repertoire, et repertoire som hun komponerede og sang gennem sin desværre alt for korte karriere. Betty and the Boys har gennem en årrække arbejdet med Jönssons som en af de danske komponister, der sammen med Kai Normann Andersen har leveret unikke sange til den danske sangskat.

Mød Betty (Elisabeth Børch) and the Boys på Nivå Teater søndag den 10. marts klokken 15.00. Billetter a 100 kroner på 2712 2813 eller nivaateater@live.dk. Læs mere på www.nivaateater.dk

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede