27. november 2020
Netto i Holmegårdscentret genåbner den 25. november med et nyt butikskoncept, hvor kunderne selv kan scanne varerne under indkøbet. Foto: Kim Rasmussen
Netto i Holmegårdscentret genåbner den 25. november med et nyt butikskoncept, hvor kunderne selv kan scanne varerne under indkøbet. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Om en måned åbner Netto i centret med nyt koncept

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Om en måned åbner Netto i centret med nyt koncept
Fredensborg - 20. oktober 2020 kl. 19:57
Af Steffen Slot

Det bliver en anderledes Netto, som borgerne vil møde, når de fra den 25. november, går på indkøb i deres lokale Netto i Kokkedal. Butikken bliver en del af Nettos nye butikskoncept, fortæller Netto i en pressemeddelelse.

Kernen i butiksoplevelsen vil tage afsæt i Nettos danske og skandinaviske rødder, og udover nye farver og mere lækker look-and-feel har den nye butik også en særlig indretning. Således vil frugt- og grønt-afdelingen spille en mere bærende rolle, ligesom convenience-varer vil få sin egen sektion, så det er nemt for alle at finde de nemme måltider.

En anden ting der gør det nemmere at handle i den nye butik, er Scan&Go, hvor man via sin smartphone selv scanner og betaler sine varer mens man køber ind. Man skal blot downloade app'en og registrere sig, og så er man i gang. Det er nemt og hurtigt, og man slipper for at stå i kø ved kassen, fortæller Netto og og Hassan Vaezi, der er den nye butikschef i Netto i Holmegårdscentret.

Nettos nye butik i Kokkedal er en af i alt 80 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2020. Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres og forvandles, så de står klar i det nye koncept.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?