20. oktober 2021
Dram Big Band spiller et varieret repertoire - ofte med nyere arrangementer.
Dram Big Band spiller et varieret repertoire - ofte med nyere arrangementer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nytårskoncert med smittende glæde i teaterhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nytårskoncert med smittende glæde i teaterhuset
Fredensborg - 19. december 2017 kl. 14:47

Den årlige nytårskoncert i Teaterhuset bliver med Dram Big Band fra DR og vokalsolisterne.

DRAM Big Band er et fuldt besat big band med høj musikalitet og høj energi. Bigbandet spiller et varieret repertoire - ofte med nyere arrangementer - og der er derfor lidt for enhver smag, når DRAM Big Band går på scenen.

Det sker lørdag den 6. januar klokken 20.00, når Nivå Amatør Teater arrangerer nytårskoncert i Teaterhuset på Kalvehaven 6 i Nivå. Flere af musikerne i DRAM enten spiller eller har spillet professionelt. De stærke kræfter i orkesteret sikrer en herligt swingende rytmegruppe og skønne soli fra alle blæsersektioner. Med de tre sangere Jesper Lohmann, Stine Schwennesen og Michael Madsen er DRAM Big Band garant for smittende glæde og højt humør, lover arrangørerne.

DRAM Big Band er under ledelse af Rolf Mandix, der har mange års erfaring som professionel jazzmusiker. Først og fremmest som basunist i Ib Glindemanns Orkester, senere i Roger Berg Big Band, The BigBand og Monday Night Big Band.

Billetter koster 150 kroner og kan bestilles på telefon 2712 2813 eller billetmail: nivaateater@live.dk. Læs mere på www.nivaateater.dk

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?