25. september 2020
Fredensborg Bibliotekerne er klar med en ny sæson med slægtsforskning, håndarbejde, it-hjælp og meget andet. Foto: Peter Dahlerup
Fredensborg Bibliotekerne er klar med en ny sæson med slægtsforskning, håndarbejde, it-hjælp og meget andet. Foto: Peter Dahlerup
Foto: PETER DAHLERUP
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt år med fællesskab på de tre biblioteker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt år med fællesskab på de tre biblioteker
Fredensborg - 17. januar 2020 kl. 19:02

Verden forandrer sig med lynets hast, men heldigvis er der også ting, der forbliver de samme. Fredensborg Bibliotekerne vil således også i 2020 fungere som mødested for kommunens borgere, hvor man kan dyrke sine interesser og møde både ligesindede og anderledes mennesker, fortæller biblioteket i en pressemeddelelse.

De slægtsforskningsinteresserede kan glæde sig over, at frivillig Sten Petersen fortsætter sine populære slægtsforskningscaféer på Fredensborg Bibliotek den første mandag i måneden klokken 10-12. Her kan uerfarne slægtsforskere få gode råd til, hvordan man finder sine aner i både danske og internationale databaser.

På Nivå og Humlebæk Bibliotek fortsætter it-caféerne hver tirsdag eftermiddag fra henholdsvis klokken 14.00 og 14.30, hvor frivillige står til rådighed med hjælp til dagligdagens it-udfordringer.

Også for skolebørn er der igen planlagt faste aktiviteter. Her fortsætter lektiecaféen nemlig på Nivå Bibliotek mandag, onsdag og torsdag med frivillige undervisere, der hjælper med hjemmearbejdet.

Fredensborg Biblioteks håndarbejdscafé fortsætter også ufortrødent med frivillige kræfter. Her kan strikkedamer m/k inspirere hinanden og have hyggeligt samvær over sokkerne til den kolde tid. Det foregår den 2. februar, 5. marts og 2. april klokken 18.30-21.00.

For de sangglade er der stadig god grund til at møde op på Nivå Bibliotek tirsdag formiddage klokken 10.30, hvor der er fællessang for alle pengene akkompagneret af frivillige musikere.

Endelig har den forholdsvis nye tradition med samtalesaloner på Nivå Bibliotek bidt sig fast. Her bliver man sat sammen i par og får spørgsmål stukket ud om dagens tema, som man så skal snakke om. Her møder man bare op den første torsdag i måneden klokken 10-12 og afventer nærmere instrukser fra samtaleværterne.

Alle de nævnte aktiviteter er gratis, og man kan læse meget mere om disse og andre nye spændende begivenheder på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside og i arrangementsfoldere.

Har debatten om sexisme taget overhånd?