17. september 2019
Dreng eller pige, ung eller gammel. Alle er velkomne til gaming.
Dreng eller pige, ung eller gammel. Alle er velkomne til gaming.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny forening står bag stort event med e-sport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny forening står bag stort event med e-sport
Fredensborg - 12. maj 2019 kl. 05:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ny e-sportsforening i Fredensborg er under opsejling, og en stor begivenhed skal være med til at stable den på benene. Den 15. juni deltager op mod 500 i alle aldre, der er interesseret i computerspil, i E-Gaming Fredensborgs gaming-begivenhed i Fredensborg Hallen. Det sker fra klokken 12.00-20.00, hvor de mange deltagere for første gang kan stifte bekendtskab med den nye forening.

Bag E-Gaming Fredensborg står Benjamin Wulff, der er formand og Martin Christiansen, som er cheftræner. På dagen vil de sørge for, at man kan melde sig ind i foreningen, som rigtigt starter op efter sommerferien. Dens kerneværdier er fysisk aktivitet, kost, teambuilding og online adfærd.

De to personer bag foreningen har begge erfaring med foreningslivet fra tidligere. Benjamin Wullf er aktiv i Børnejazz Fredensborg og Martin Christiansen har været træner i Fredensborg Fodboldklub i fire år.

Til begivenheden skal man selv sørge for at medbringe computer eller spillekonsol, skærm, tastatur, mus, headset og kabler. Man kan tilmelde sig på www.egamingfredensborg.dk, og det koster 250 kroner. Med i prisen får man drikkevarer, popcorn og aftensmad.

Er man ikke interesseret i selv at spille, men gerne vil være med alligevel, kan man også købe sig en tilskuerbillet. Og skulle man sidde med lysten til at hjælpe til frivilligt, er man mere velkommen til at sende en besked via E-Gaming Fredensborgs Facebookside eller på mail til foreningen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede