20. september 2021
Der kan købes lidt af hvert ved standene, når området ved Torpen Kapel bliver til et væld af aktiviteter og stande med loppeting. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Der kan købes lidt af hvert ved standene, når området ved Torpen Kapel bliver til et væld af aktiviteter og stande med loppeting. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu samles byen igen under træerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu samles byen igen under træerne
Fredensborg - 14. september 2021 kl. 12:38
Af Thomas Kellermann

Koncerter. Køb og salg af brugt legetøj, pileflet og popcorn til. Og mulighed for at boltre sig i »hoppekirken«.

Det er, hvad børn og barnlige blandt andet kan opleve til Byens Dag, som Humlebæk Kirke afholder for 8. gang lørdag den 18. september.

Dagen starter klokken 11 og har aktiviteter frem til klokken 15. I løbet af de fire timer vil hoppekirken blive brugt under overvågning af certificerede hjælpere fra menighedsrådet.

- Sidste gang, vi afholdt Byens Dag, blev det til tre 'rutsj' og glade smil i minuttet. Det er min yndlingsvagt, for her er kun smil og begejstring fra børn og forældre, siger Claus Due, der er næstformand i menighedsrådet og fast vagt ved hoppekirken, i en pressemeddelelse.

Rammerne for Humlebæk Kirkes årlige efterårsarrangement, der har mellem 1000 og 1200 deltagere, er kirkens område omkring Torpen Kapel. Godt 40 familier, handlende, foreninger og andre har købt stand på alleen op til kapellet. Under trækronerne kan man købe brugt legetøj, pileflet, æbler eller popcorn, og ved andre stande møder man lokale forretningsdrivende og sportsklubber. I år har også kirkegården købt en stand, hvor de vil fortælle om de udviklingsprojekter, der er i gang.

- Prisen for en standplads er kun 50 kroner. Pengene går sammen med al indtjening fra kirkens kaffebod og lotteriet ubeskåret til sognets julehjælp, som uddeles til familier i Humlebæk, der har brug for lidt støtte, forklarer sognepræst Hans-Henrik Ross i pressemeddelelsen.

I øvrigt er der i selve Torpen Kapel koncert hver hele time. Her kan man opleve Fredensborg Byorkester, Råcreme og Strengeleg. Koncertrækken sluttes af med arrangementet »Te hos Torpen«, der er et nyt initiativ, hvor de to præster Mona Høgh og Hans-Henrik Ross inviterer en lokal personlighed eller aktuel person til en rundbordsdiskussion om tro og værdier. På www.byensdag.dk kan man se mere om standbestilling og yderligere information.

Synes du, at kommunen er der for dig?