16. december 2017
SuperBrugsen har igennem de seneste 10 år forsøgt at sælge til den gamle brugs til private investorer. Nu er markedet på vej op, og derfor prøver SuperBrugsen selv at stå for et ejendomsprojekt i samarbejde med Danbolig og Arkitec.
gallery icon

Se billedserie

SuperBrugsen har igennem de seneste 10 år forsøgt at sælge til den gamle brugs til private investorer. Nu er markedet på vej op, og derfor prøver SuperBrugsen selv at stå for et ejendomsprojekt i samarbejde med Danbolig og Arkitec.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu sælger Brugsen også mursten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu sælger Brugsen også mursten
Fredensborg - 19. september 2017 kl. 06:17
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Indtil videre har SuperBrugsen droppet planerne om at sælge den gamle, forfaldne brugsbygning til et boligselskab. I stedet er der planlagt et projekt med ejerboliger med SuperBrugsen som investor og sælger.

arrow Læs også: Brugsen vil være større og flottere

17 rækkehuse er nu udbudt til salg på det sted, hvor den gamle SuperBrugsen i Fredensborg ligger - igennem de seneste mange år halvt som en ruin.

- Vi kunne se, at vi ikke havde 100 procents politisk opbakning til at sælge til lejeboliger, og derfor laver vi dette som et forsøg. De kloge hoveder, som vi har allieret os med, siger, at det vil blive en succes, og det er også blevet godt modtaget. Vi går i gang med at bygge, når der er solgt otte boliger ud af de 17 boliger, fortæller Bo Kristensen, brugsuddeler i SuperBrugsen i Fredensborg.

SuperBrugsen har i mange år forsøgt at sælge til en investor, men det har ikke været muligt under finanskrisen og i årene efter. Efter nøje overvejelser har bestyrelsen besluttet selv at stå som ejendomsudvikler:

- Det er et forsøg, og min betingelse for overhovedet at gå i gang er, at vi sælger noget i en kvalitet, som vi kan stå inde for. Vi skal ikke have kritik bagefter, og derfor er det et højkvalitetsprojekt. Det er gode materialer, det er over gennemsnit, siger Bo Kristensen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag den 19. september.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk