27. maj 2020
Det bliver svært at sidde stille, så tag venner, naboer og familie med til en uhøjtidelig og glad aften på dansegulvet, lyder opfordringen.
Det bliver svært at sidde stille, så tag venner, naboer og familie med til en uhøjtidelig og glad aften på dansegulvet, lyder opfordringen.
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nivå Big Band spiller op til dans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nivå Big Band spiller op til dans
Fredensborg - 19. september 2019 kl. 17:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter at have spillet for fulde huse i Fredensborg og Humlebæk spiller Nivå Big Band nu op til dans i det nye kulturhus i Egedal.

Det sker fredag den 4. oktober fra klokken 19.30 til 21.30.

Repertoiret er pakket med swingende numre af jazzens store mestre. Storcrooneren Martin Roy Wade står med sin ubesværede og smittende feeling for tolkningen af de uimodståelige jazzstandarder og klassikere fra jazzens guldalder.

Nivå Big Band er et godt sammenspillet orkester. Det bliver ledet med høje ambitioner af basunisten Anders Jacobsen, som fører traditionen videre med respekt for de gamle mestres suveræne kompositioner. I baren kan købes vand, vin og øl til rimelig priser. Det koster 60 kroner at deltage. Adressen er Egedal Byens Hus, Egedalsvej 2, 2980 Kokkedal.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?