5. juni 2020
Kagebuffet er populært hos Ninas Naturcafe, men den må vente lidt - Nina Dolriis lover dog, at der vil være masser af andre lækkerier. Foto: Lars Skov (arkiv)
Kagebuffet er populært hos Ninas Naturcafe, men den må vente lidt - Nina Dolriis lover dog, at der vil være masser af andre lækkerier. Foto: Lars Skov (arkiv)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ninas Naturcafe åbner igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ninas Naturcafe åbner igen
Fredensborg - 17. maj 2020 kl. 14:47
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De smukke udendørs omgivelser ved Ninas Naturcafe er en fordel, når cafeen genåbner med større afstandskrav.

Onsdag den 20. maj genåbner Ninas Naturcafe i Kirkelte, og det er en nyhed, som Nina Dolriis præsenterer med glæde, for hun har savnet gæsterne.

Caféen er ligesom alle andre underlagt en del restriktioner, men stedet har dejlig meget udendørs plads og god plads imellem bordene, fortæller hun. Der vil være en del corona-ændringer, blandt andet vil der foreløbig ikke være kagebuffet - men stadig rigtig mange kager og vafler, lover Nina Dolriis.

- Der vil løbende komme en del ændringer til sommerprogrammet. Jeg skal nu til at gennemgå programmet med de enkelte aktører, fortæller Nina - der er nok nogle programpunkter, vi ikke kan gennemføre. Ændringerne vil løbende blive lagt ind i programmet på www.naturcafe.dk/program, fortæller hun og tilføjer, at der fortsat vil være mulighed for lidt takeaway.

Man kan læse mere på www.naturcafe.dk, og Nina Dolriis opfordrer til at bestille dagen før, hvis gæster skal være sikre på takeaway.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?