11. juli 2020
Seniorrådet har udadtil stået sammen om fine arrangementer det seneste år - blandt andet dette temamøde om et seniorbofællesskab på Menu-grunden i Fredensborg. Men på de indre linjer har tonen fortsat været hård, og formanden Niels Mehnke er slidt op på seks måneder.
Seniorrådet har udadtil stået sammen om fine arrangementer det seneste år - blandt andet dette temamøde om et seniorbofællesskab på Menu-grunden i Fredensborg. Men på de indre linjer har tonen fortsat været hård, og formanden Niels Mehnke er slidt op på seks måneder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Niels Mehnke kaster håndklædet: »Udover at gøre min borgerpligt...«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Niels Mehnke kaster håndklædet: »Udover at gøre min borgerpligt...«
Fredensborg - 07. juni 2019 kl. 06:54
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På valgaftenen sad Niels Mehnke, formand for Seniorrådet, ved fjernsynet og så valgdækningen. Han så, hvordan danskerne stemte sig til en anden retning, og det fik ham til at tage en beslutning.

arrow Læs også: Her er den nye formand for Seniorrådet

Han gad ikke bruge mere tid på at lytte til ævl og kævl til Seniorrådets møder. Det fik ham til at skrive denne besked til alle medlemmer af Seniorrådet:

Kære alle
I går havde vi alle store valgdag. Udover at gøre min borgerpligt i stemmeboksen, så traf jeg et valg yderligere. Jeg besluttede mig for at udtræde af Seniorrådet med øjeblikkelig virkning.

Som I måske husker, så skrev jeg følgende til Jer i januar, da jeg overtog formandsposten:

"Jeg gør det på betingelse af, at alle medlemmer nu gør deres yderste for at lægge fortidens stridigheder bag sig, og koncentrere sig om det fremtidige samarbejde. Sker det ikke, så er jeg hverken formand eller medlem af Seniorrådet længere. Jeg vil simpelthen ikke bruge min tid på interne stridigheder. Der er mange andre steder, man kan få indflydelse på de ældre borgers hverdag og levevilkår."

Jeg må nu efter små 6 måneder erkende, at intet har ændret sig. Det var mit håb, at jeg kunne udglatte uenighederne, samt at en referent fra forvaltningen kunne forhindre de personlige stridigheder. Det ændrede desværre intet, og Hans Bækvang stoppede for yderligere assistance.

Respekten for Seniorrådet i byrådet og forvaltningen tror jeg kan ligge på et meget lille sted, og det er efter min mening selvforskyldt. Det bliver ikke bedre, før de personlige samarbejdsproblemer er løst.

I er hver især flinke og vidende personer, men når I er sammen, så bliver det meget negativt.

Jeg vil fortsat arbejde for flere seniorboliger i Fredensborg kommune, men det bliver ikke i Seniorrådets regi.

arrow Læs her Niels Mehnkes betingelse for at være formand
07. juni 2019 kl. 06:50 Opdateret: kl. 18:02
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?