20. juli 2019
Der er sket meget i Netto i Nivå siden før jul, hvor disse billeder er taget. Ledelsen har haft fokus på at trimme butikken, men Netto bygger ikke ud i nabobutikken - Netto venter på den byfornyelse, der skulle komme til næste år. Foto: Christoffer Schyth Kjær
Der er sket meget i Netto i Nivå siden før jul, hvor disse billeder er taget. Ledelsen har haft fokus på at trimme butikken, men Netto bygger ikke ud i nabobutikken - Netto venter på den byfornyelse, der skulle komme til næste år. Foto: Christoffer Schyth Kjær
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Netto-chef giver status på omstridt butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Netto-chef giver status på omstridt butik
Fredensborg - 06. februar 2019 kl. 13:30
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bedre rengøring, hurtigere opfyldning og mere personale. Siden jul er der sket en klar forbedring i Netto i Nivå, siger distriktschef Nils Hyldgaard.

arrow Læs også: Sådan har vi lyttet: Netto svarer på kritik

Læs her nogle af de synspunkter, som han kommer med i Frederiksborg Amts Avis torsdag - et supplement til den første, korte melding fra presseafdelingen.

Nettos ledelse ved godt, at der har været problemer i Nivå. Først efter jul er det blevet bedre, og det er en fejl. Netto har lært af forløbet, fastslår Nils Hyldgaard, der her forklarer, hvad der er sket.

- Da Fakta lukkede, blev vi den eneste dagligvarebutik i Nivå Centret, men det blev butikken jo ikke større af. Vi skulle håndtere en fordobling af kundeantallet, og vi kom ikke 100 procent godt fra start. Men det har vi fået styr på nu, og siden jul har vi haft det helt rigtige hold i Nivå, siger Nils Hyldgaard og forklarer, at der er strammet op på nogle procedurer, og der er også mere personale tilknyttet Netto nu, end da Fakta lå i naboejendommen.

- Vi har optimeret, så vi nu har et optimalt vareflow. Der bliver ikke fyldt op fra paller, fordi butikken er for lille til det, og vi skal være færdige med at fylde op, når den store kundestrøm kommer klokken 16.00. Efter 18.00 fylder vi op igen, når der er huller på hylderne, fordi varerne er blevet solgt, fortæller Nils Hyldgaard.

Han forklarer også, hvorfor Netto ikke har benyttet sig af muligheden for at udvide i de omkringliggende bygninger.

- Der har været rygter om, at Netto er på vej væk fra Nivå Centret. Det er Netto ikke - tværtimod. I Nivå er der planer om at renovere og udbygge centret, og de planer vil vi gerne være en del af, siger Nils Hyldgaard og fortæller, at det ikke giver mening for Netto at investere store summer i en midlertidig udvidelse af butikken, når hele centret er ved at blive nytænkt.

- Netto er i gang med en fornyelse af alle butikkerne, hvoraf nogle er fra 1990'erne uden at der er sket særlig meget. I Hornbæk har Netto det vi kalder en version 3.0. Kokkedal er 2.0, og Nivå er en version 1.0. Det ligger i vores planer, at alle Netto-butikker skal revitaliseres i de kommende år, også den i Nivå, siger han med den tilføjelse, at det skal tænkes sammen med de aktuelle planer om at forny Nivå Centret.

Fakta lukkede i Nivå Centret med udgangen af maj måned 2018.

arrow Debat: Dagligvarebutikken Netto skal forbedre sig!
06. februar 2019 kl. 09:47 Opdateret: kl. 09:47

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede