24. november 2020
Juraprofessor Eva Smith er en markant stemme i debatten om retsstat og -principper og torsdag 26. november kan man møde hende i Louisiana Live. Pressefoto
Juraprofessor Eva Smith er en markant stemme i debatten om retsstat og -principper og torsdag 26. november kan man møde hende i Louisiana Live. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 'Når ret skal være ret' - en aften med Eva Smith

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

'Når ret skal være ret' - en aften med Eva Smith
Fredensborg - 21. november 2020 kl. 09:00

'Jeg håber, jeg har gjort en forskel', er titlen på en portrætbog om jurist, professor emerita Eva Smith.

Og i Louisiana Live torsdag 26. november kl. 19.30 kan man møde hende - en af landets fremmeste forkæmpere for retssikkerhed og menneskerettigheder.

Måske er hun den mest markante stemme i Danmark, når både retsstaten og grundlæggende retsprincipper skal forsvares.

Eva Smith er født i 1942 og er datter af tidligere justits- og indenrigsminister Hans Hækkerup. Men allerede som ung besluttede hun sig for, at hun ville kendes som sig selv - og ikke som ministerdatter.

I 1990 blev hun Danmarks første kvindelige juraprofessor, og gennem årene er hun aldrig veget tilbage for en offentlig kontrovers, når retssikkerheden og menneskerettigheder skulle forsvares - i Danmark og internationalt.

Når hun er gæst i Louisiana Live, kan man høre hende fortælle om sit liv og de kampe, hun har taget. Og publikum er som altid velkommen til at byde ind med spørgsmål.

Tilmelding på www.louisiana.dk.
/jesl

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?