29. juli 2021
Tinne Albrectsen har siden sin debut spillet mange koncerter med barokmusik på originalinstrumenter.
Tinne Albrectsen har siden sin debut spillet mange koncerter med barokmusik på originalinstrumenter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Når dronningen flytter, rykker musikerne ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når dronningen flytter, rykker musikerne ind
Opdateret 29. juni 2011 kl. 10:13
Fredensborg - 28. juni 2011 kl. 14:55
Af Steffen Slot
Fredensborg: Når Majestæten flytter fra Fredensborg Slot i juli, rykker slotskirkekoncerterne ind i slotskirken. Det sker hver onsdag klokken 17.30, når rundvisningerne på slottet og i parken er overstået.

I år er det organist Jette Mogensen og violinisten Tinne Albrechtsen, der har sammensat et spændende program barokmusik med, som de kalder det udstikkere til romantikken - det vil sige Händel, Schmelzer, Corelli, Bassano og Cesar Franck. Jette Mogensen har også en af sine egne kompositioner på programmet, og de to musikere lover, at tilhørerne også skal være aktive med to smukke, danske sommersange som fællessange til hver koncert.

Tinne Albrectsen studerede violin på Musikkonservatoriet og tog diplomeksamen hos professor Milan Vitek. Har siden bevæget sig imellem mange genrer, fra den klassiske, til den rytmiske/improvisatoriske, og til sidst ikke mindst opførelse af barokmusik på originalinstrumenter.

Jette Mogensen har solistklasse i orgel fra Musikkonservatoriet og har desuden studeret i Venedig. Barokmusik, improvisation og senest også komposition er områder, som har hendes interesse. I dette forår udgav hun sin første solo-cd med selvskrevet og barokmusik.

Arrangør af koncerterne er Wonderful Copenhagen og som konferencier medvirker på skift kapelmester Frans Rasmussen og projektleder Torben Nielsen fra Woco.

Der er gratis adgang til koncerterne.
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?