19. maj 2019
Det er sparsomt med oplysninger fra både Københavns og Nordsjællands Politi. Her ses et foto af Autohuset Fredensborg fra denne vinter. Foto: Allan Nørregaard
Det er sparsomt med oplysninger fra både Københavns og Nordsjællands Politi. Her ses et foto af Autohuset Fredensborg fra denne vinter. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mystik efter patruljevogne ved omtalt autohus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mystik efter patruljevogne ved omtalt autohus
Fredensborg - 10. februar 2019 kl. 06:08
Af Christoffer Schyth Kjær
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere politibiler var til stede på Autohuset Fredensborgs adresse på Kongevejen 86 i løbet af onsdagen, hvor de angiveligt holdt i flere timer. Københavns Politi udførte en såkaldt »politimæssig forretning« ved autohuset. Det bekræfter Københavns Politis presseafdeling, der dog ikke vil oplyse om mere i sagen. Det er derfor uklart, hvorfor Københavns Politi udførte en opgave på en adresse, der hører under Nordsjællands Politis område.

Henriette Døssing, der er pressemedarbejder hos Nordsjællands Politi, bekræfter over for Frederiksborg Amts Avis, at de assisterede Københavns Politi ved autohuset, og at de havde en politihund med på opgaven. Mere kan hun ikke oplyse om og henviser til, at sagen ligger hos Københavns Politi.

Faderen til ejeren af autohuset oplyser, at hans søn er bortrejst, og at han ikke kan sige, hvornår sønnen kommer tilbage, eller hvor han er rejst hen. Han kan kun sige, at sønnen er rejst »langt væk«.

Autohuset Fredensborg har været i vælten i januar, da et lille flertal i Plan-, Miljø og Klimaudvalget afviste at give en ny 1-årig landzonetilladelse til værkstedet og bilsalget, fordi ejeren havde overtrådt sin tilladelse. Han havde stillet cirka dobbelt så mange biler frem til udstilling, som han havde tilladelse til. Efter udvalgsmødet blev sagen begæret i Byrådet, hvor det den 28. januar blev besluttet, at ejeren må udstille sine brugte biler lovligt på en anden adresse.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede