25. november 2017
På trods af at begge bøger har vundet priser inden for krimigenren, er ingen af dem tænkt som krimier, fortæller Ane Riel.
På trods af at begge bøger har vundet priser inden for krimigenren, er ingen af dem tænkt som krimier, fortæller Ane Riel.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Morbid slagter kommer til Humlebæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morbid slagter kommer til Humlebæk
Fredensborg - 19. marts 2017 kl. 19:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To af tidens populære romaner er »Slagteren i Liseleje« og »Harpiks«, og forfatteren er Ane Riel, som man kan møde på Humlebæk Bibliotek onsdag den 5. april fra klokken 19.00 til 21.00.

I foredraget vil Ane Riel præsentere de to romaner og tale om de temaer, de kredser om. Ikke mindst vil hun fortælle om fænomenet »sygelig samlermani«, som en af hovedkaraktererne i Harpiks lider af. Selv siger Ane Riel, at hun godt kan lide at bevæge sig i det uforudsigelige felt mellem det normale og det groteske, mellem humor og dyb alvor, mellem idyl og gru.

Desuden vil Ane Riel afsløre, hvorfra hun har hentet inspiration til sine historier og fortælle lidt om, hvad der ledte op til, at hun meget pludseligt blev romanforfatter i en alder af 42 år.

»Slagteren fra Liseleje« blev af Det Danske Kriminalakademi kåret som den bedste danske krimi/spændingsdebut i 2013, og sidstnævnte modtog »Glasnøglen 2016« - en pris, som gives for Nordens bedste spændingsroman. På trods af at begge bøger har vundet priser inden for krimigenren, er ingen af dem tænkt som krimier, og det er da også som "romaner", man skal finde dem hos boghandleren og på biblioteket.

Det koster 50 kroner at deltage, men er man medlem af Biblioteksklubben koster en billet kun 40 kroner. Billetter købes på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk