5. december 2020
Glæd jer til en interessant Lecture-aften, hvor der også er mulighed for at se eller gense udstillingen »Tetsumi Kudo ? CULTIVATION« i Østfløjen.
Glæd jer til en interessant Lecture-aften, hvor der også er mulighed for at se eller gense udstillingen »Tetsumi Kudo ? CULTIVATION« i Østfløjen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Minik Rosing om japansk kult kunstner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Minik Rosing om japansk kult kunstner
Fredensborg - 15. november 2020 kl. 19:35

Geolog, professor Minik Rosing har en både dyb og bred indsigt i forholdet mellem jorden, klimaet og mennesket.

I Louisiana Lecture onsdag den 25. november klokken 19.30 i Koncertsalen lader han sig inspirere af den japanske kunstner Tetsumi Kudos skildringer af en »ny økologi«, som aktuelt kan opleves på Louisiana i udstillingen »CULTIVATION«.

Minik Rosing interesserer sig for forholdet mellem kunst og videnskab. Han har ved flere lejligheder samarbejdet med billedkunstnere blandt andet med Per Kirkeby - og senest med Olafur Eliasson. De to, Rosing og Eliasson, stod bag det klimaaktivistiske kunstværk »Ice Watch«, hvor de lod store isblokke smelte på Rådhuspladsen.

Grønlandsk-danske Minik Rosing, der er professor i geologi ved Globe Institute, Københavns Universitet, er desuden kendt for sin tilbagedatering af liv på jorden med 300 millioner år i forhold til tidligere antagelser.

Foredraget er gratis for museets gæster - tilmelding er nødvendig på www.louisiana.dk hvor man kan læse mere.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?