23. marts 2019
På 10. år er Restaurant Sletten i Humlebæk en succes, og det skyldes blandt andet synergien i samarbejdet mellem kokken Rasmus Overgaard Kardyb og restaurantchef og sommerlier, Jacob Thorning Christiansen.
gallery icon

Se billedserie

På 10. år er Restaurant Sletten i Humlebæk en succes, og det skyldes blandt andet synergien i samarbejdet mellem kokken Rasmus Overgaard Kardyb og restaurantchef og sommerlier, Jacob Thorning Christiansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Millionsucces: Her kan gourmetmad spises i havetøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Millionsucces: Her kan gourmetmad spises i havetøj
Fredensborg - 11. september 2018 kl. 18:49
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Restaurant Sletten har man lov til at sætte sig i cykeltøj og bestille fra et menukort, der hele tiden ændrer sig - men kun lidt.

arrow Læs også: Efter årtiers krise: Historisk kro har knækket koden

En dag kom et ægtepar gående ind på Restaurant Sletten og undskyldte for deres påklædning og spurgte, om de alligevel kunne få et bord. De kom direkte fra en dags havearbejde og boede lige i nærheden.

- De var blevet sultne og havde lyst til at spise hos os, og selvom de var klædt i pænere havetøj, var der vist et par blade, der sad i tøjet. Men de var velkomne, fortæller restaurantchef Jacob Thorning Christiansen.

Netop det uformelle og den nære kontakt til stamkunder og gæstfriheden over for tilfældige forbipasserende er en del af opskriften på den succes, som Restaurant Sletten i Humlebæk har oplevet de seneste 10 år.

Rune Jochumsen og Kristian Møller, ejerne af gourmetrestauranten Formel B i København, overtog Restaurant Sletten og klarede sig igennem finanskrisens dyk med et højt niveau og et menukort, hvor man sammensætter sit måltid af flere små måltider. Et på mange måder genialt koncept, fordi den enkelte tallerken er billig, men inden man har set sig om, er man blevet fristet til lige at bestille én mere end planlagt.

Men nu er det syv-otte år siden. Hvordan fastholder Restaurant Sletten den succes, der i øjeblikket giver restauranten et årligt overskud på over en million kroner? Det kan man læse om i Erhverv Nordsjælland i Frederiksborg Amts Avis tirsdag den 11. september.

En af forklaringerne er synergien i samarbejdet mellem kokkene Rasmus Overgaard Kardyb og Kasper Klitten Byrsing og restaurantchef og sommerlier, Jacob Thorning Christiansen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede