24. februar 2020
På sociale medier omtales et skyderi i Nivå mandag aften. Der står intet på politiets døgnrapport. På opfordring fra Frederiksborg Amts Avis giver politiet torsdag formiddag en status på efterforskningen.
På sociale medier omtales et skyderi i Nivå mandag aften. Der står intet på politiets døgnrapport. På opfordring fra Frederiksborg Amts Avis giver politiet torsdag formiddag en status på efterforskningen.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Melding om skyderi: Her er status fra politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Melding om skyderi: Her er status fra politiet
Opdateret 03. oktober 2019 kl. 10:53
Fredensborg - 03. oktober 2019 kl. 10:44
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag aften lød et højt brag ved en af boligerne i Kvarterne i Nivå, og det blev meldt til politiet som et muligt skyderi. I løbet af aftenen var der meget politi til stede i dele af Nivå. Nu giver politikommissær Carsten Spliid en status.

arrow Læs også: Far kortlagde selv mystisk mands færden

- Vi tror ikke, at der har været et skyderi. Vi kan ikke få det verificeret, og vi har ikke fundet nogle projektiler, men det kan have været noget løst krudt. Vi ved, at der har været en trussel mod en person i området. Det bygger på uenighed om nogle penge, hvor en person er blevet opsøgt af en person fra en anden gruppering. Den forurettede kender vi, og vi har også en klar formodning om, hvem den anden mand er, siger Carsten Spliid,linjechef for Forebyggelse og Nærhed ved Nordsjællands Politi.

Episoden optræder ikke på politiets døgnrapport, og politiet har ikke fortalt medierne om sagen. Men det har ikke forhindret folk i Nivå om at tale om sagen og skrive om den på de sociale medier.

»Har nogle hørt eller læst noget om skyderi i går aftes? Omkring eller i kvarterne. Har godt bemærket, at der kørte meget politi. Er det løse rygter?«, lyder et spørgsmål, og flere borgere svarer.

»Kære alle. Hermed en kort opdate på situationen fra i går. Der har været noget skyderi. Vi ved ikke hvorfor eller hvem, der er involveret. Politiet er intensiv på og efterforsker sagen. Formentligt en intern konflikt mellem de unge«, skriver en anden kvinde.

Frederiksborg Amts Avis har tidligere skrevet en række artikler om, at det kan skabe utryghed eller manglende tillid til politiet, hvis politiet ikke informerer om de ting, der sker i et lokalområde. Det kan samtidig give grobund for rygtedannelser, der er velmente, men ikke korrekte.

arrow Politikredsen, der kan ende som hemmeligt politi
10. november 2018 kl. 04:51 Opdateret: kl. 15:28