26. januar 2021
Nordsjællands Politi vurderer, at efterforskningen i den meget omtalte sag er nået så langt, at der ikke grund til, at de fem sigtede skal sidde varetægtsfængslede.
Nordsjællands Politi vurderer, at efterforskningen i den meget omtalte sag er nået så langt, at der ikke grund til, at de fem sigtede skal sidde varetægtsfængslede.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løslader fem unge i stor voldtægtssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løslader fem unge i stor voldtægtssag
Fredensborg - 21. august 2018 kl. 11:30
Af Andreas Norrie

Nordsjællands Politi har besluttet at løslade de fem unge mænd i alderen 15 til 17 år, der siden juni har siddet varetægtsfængslede som sigtede for voldtægt af flere unge piger i Kokkedal. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse udsendt tirsdag formiddag.

Sagen begyndte i forsommeren, hvor Nordsjællands Politi modtog den første anmeldelse. Senere henvendte flere unge piger sig med anmeldelser, så der i dag er fem forurettede i sagerne.

Løsladelsen sker på baggrund af en vurdering af, at de unge mænd ikke længere kan påvirke efterforskningen, ligesom deres unge alder er indgået i overvejelserne om løsladelse på nuværende tidspunkt.
Sigtelserne mod de fem unge mænd opretholdes og sagen efterforskes fortsat.

arrow Læs også: Fem drenge fængsles fortsat i sagen om gruppevoldtægt
arrow Mobil politistation skal skabe tryghed i udsat boligområde
11. juli 2018 kl. 05:09 Opdateret: kl. 16:56
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?