1. oktober 2020
819 mennesker er nu medejere af Fredensborg Boghandel. Lørdag er der boglancering - af en bog, der netop handler om demokratisk ejerskab. Her ses et billede fra genåbningen af boghandelen i januar. Foto: Kenn Thomsen
819 mennesker er nu medejere af Fredensborg Boghandel. Lørdag er der boglancering - af en bog, der netop handler om demokratisk ejerskab. Her ses et billede fra genåbningen af boghandelen i januar. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lørdag er der premiere på BOGbobler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag er der premiere på BOGbobler
Fredensborg - 09. juni 2020 kl. 11:18
Af Steffen Slot

Konceptet BOGbobler bliver en perlende række af arrangementer i Fredensborg Boghandel, der indbyder til fællesskab og oplevelser. Første gang er lørdag den 13. juni fra klokken 12.00 til 13.00, hvor der er boglancering.

arrow Læs også: Se billederne: Folkefest i borgernes boghandel

Tilmed af en bog, der handler om medejerskab - nøjagtigt som Fredensborg Boghandel nu er et godt eksempel på som andelsboghandel ejet af 819 mennesker.

Det er Andreas Pinstrup Jørgensen fra Tænketanken Demokratisk Erhverv, der har skrevet bogen »Medejer - Kunsten at overhale konkurrenter gennem demokratisk ejerskab«. Bogen giver et indblik i styrker og udfordringer, når virksomheder ejes af et fællesskab. Forfatteren kommer til Fredensborg Boghandel og signerer bogen og får nogle ord med på vejen af Tinne Borch Jacobsen og en hemmelig gæst. Tinne og den hemmelige gæst vil give hver deres perspektiver på, hvad medejerskab kan, hvilke udfordringer de ser - krydret med refleksioner fra corona-krisen.

Af hensyn til Covid-19 afholdes BOGbobler udenfor boghandlen, og der må højest være 50 personer ad gangen samtidigt. Senere kommer flere BOGbobler - forfatteraftner, debataftner, højtlæsninger, krea-hygge og meget mere.

arrow Én kunde kom tilbage med sin gode ide - og pludselig var de seks
19. september 2019 kl. 05:11 Opdateret: kl. 18:27
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?