30. maj 2020
I Sundhedsugen kan man »låne bøger på recept« på KulturStationen.
I Sundhedsugen kan man »låne bøger på recept« på KulturStationen.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Litterært apotek i sundhedsugen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Litterært apotek i sundhedsugen
Fredensborg - 19. oktober 2019 kl. 09:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra den 26. oktober til den 2. november afholder KulturStationen i Humlebæk folkesundhedsuge, og Fredensborg Bibliotekerne er med søndag den 27. oktober.

Søndag den 27. oktober rykker en del af Humlebæk Bibliotek midlertidigt ind på KulturStationen med et litterært apotek. Det betyder, at der udlånes 'bøger på recept' til de voksne gæster fra klokken 10. Så hvis man lider af lommesmerter, rejsefeber, søvnløshed eller andre mere eller mindre velkendte diagnoser, er der en god chance for, at bibliotekets personale kan hjælpe dig på vej med den rigtige bog-kur.

For familiens mindste medlemmer vil der være mulighed for at medbringe en bamse hjemmefra og besøge Bamsehospitalet. Her kan man få sin bamse helbredt ved hjælp af forbindinger, plastre og vacciner. I løbet af formiddagen vil der ligeledes blive læst små historier op for de mindste, ligesom man har mulighed for at deltage i lodtrækningen om en billedbog.

Om samarbejdet med KulturStationen siger afdelingsleder på Humlebæk Bibliotek, Christina Skov Petersen

- Da KulturStationen henvendte sig med henblik på et samarbejde, sagde vi selvfølgelig ja! Vi vil rigtig gerne være med til at støtte de lokale initiativer, og det er altid sjovt for os at komme ud af biblioteket og møde både eksisterende og nye brugere.

KulturStationen har til huse i det gamle posthus ved Humlebæk Station.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?