11. juli 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Læsedag i hele september

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læsedag i hele september
Fredensborg - 25. august 2019 kl. 14:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 8. september markeres FNs »Internationale dag for læse- og skrivefærdigheder« overalt i verden. På Fredensborg Bibliotekerne nøjes man dog ikke med en enkelt dags fejring. Her vil man hele september på Fredensborg, Humlebæk og Nivå Bibliotek kunne finde inspiration til ny læsning i bogudstillingerne, hvor personalets favoritter kan lånes med hjem. Der vil også være mulighed for selv at videregive egne gode læsetips, så glæden ved læsning kan deles med andre.

Derudover kan man den 10. september komme til booktalken Den Store Læseoplevelse, som er en skønlitterær inspirationstime, hvor litteraturformilder Rune Christiansen vil fortælle om sine egne favoritter. Det sker klokken 12-13 på Nivå Bibliotek og Medborgercenter, og gratis billetter kan hentes via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.

Også børnene skal mærke, at det er læsemåned. For de mindste vil der være barselscafé, for de lidt større eventyrtime, og for de endnu større en række inspirationsevents, alt sammen med fokus på bøger og læsning.

For at få et samlet overblik over alle begivenhederne i anledning af læsemåneden, kan man gå ind på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?