14. august 2020
Klaus Handsome er på én gang fattig og uendelig gavmild ? og Peter Sommers hit ?Tigger? er netop skrevet som en hyldest til vennen og kollegaen Klaus Handsome.
Klaus Handsome er på én gang fattig og uendelig gavmild ? og Peter Sommers hit ?Tigger? er netop skrevet som en hyldest til vennen og kollegaen Klaus Handsome.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koncert på havnen - midt i et gennembrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncert på havnen - midt i et gennembrud
Fredensborg - 11. november 2019 kl. 18:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klaus Handsome har længe huseret i periferien af den danske musikscene i nært venskab og samarbejde med bl.a. Stig Møller, Peter Sommer og Nephew. I 2016 gik han sammen med Saybia-drengene under navnet »Klaus Handsome og Gadens Løse Fugle«. Nu står han midt i et gennembrud, hvor hans råskønne toner og dragende nærvær fylder koncertstederne landet over, fortæller Nivå Musiklaug, der har fået ham til Lagunen på Nivå Havn for at give koncert søndag den 17. november klokken 15.30.

Med sig på scenen har han tidligere Saybia-guitarist Kasper Rasmussen og den ejendommelige folk-artist Monique Mai, der er album-aktuel og idémager bag Troubadour-festivalen i Kongens Have. Nivå Musiklaug lægger sit koncertprogram i Restaurant Lagunen på Nivå Havn, hvor ejeren ønsker at støtte op om et aktivt kulturliv ved at tilbyde sine lokaler som et sted, hvor live-musikken kan udfolde sig lokalt. Billetter koster 130 kroner og skal bestilles via 49146611.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?