15. april 2021
Alle skoler i Fredensborg Kommune lukkes øjeblikkeligt. Arkivfoto.
Alle skoler i Fredensborg Kommune lukkes øjeblikkeligt. Arkivfoto.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunen lukker alle skoler på grund af corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunen lukker alle skoler på grund af corona

Alle skoler og fritidsordninger i Fredensborg Kommune lukkes frem til den 11. april på grund af højt smittetryk

Fredensborg - 31. marts 2021 kl. 08:51
Af Peter Mailand

Børnene kommer ikke i skole efter påske, for alle skoler og fritstidsordninger i Fredensborg Kommune lukkes nu på grund af corona.

"Styrelsen for Patientsikkerhed har den 30. marts givet Fredensborg Kommune og en række andre kommuner forebyggende påbud om en midlertidig lukning af alle skoler og fritidsordninger og -klubber i kommunen for at mindske udbredelsen af covid-19. Påbuddet gælder både kommunale og private skoler i kommunen," oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

"Påbuddet gælder fra den 31. marts og frem til den 11. april begge dage inklusiv. Skolerne og fritidsordningerne vil derfor være lukket fra 31. marts til og med den 11. april," lyder det videre.

Tilbyder nødpasning

I det omfang der er behov for nødpasning, etableres det for de børn, der har brug for det i dagene op til og efter påske.

De planlagte ferieaktiviteter i fritidsbutikken aflyses desværre i den givne periode.

Og det ærgrer borgmester Thomas Lykke Pedersen (S).

"Smittetrykket er faldet svagt de sidste par dage, og det er vigtigt, at vi i kommunen nu holder sammen for at få smitten ned. Smitten er ikke længere koncentreret om nogle få boligområder, men findes bredt og i alle bysamfund. Derfor vil jeg gerne appellere til, at vi passer rigtig godt på hinanden i påsken, mødes udendørs og undgår at se for mange. Vi skal hurtigst muligt have vores børn og unge tilbage i skolen. Jeg vil også opfordre alle til at blive testet," siger han i pressemeddelelsen.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?